Luni - Vineri 08:00 - 17:00 0232 710 478
Despre

Despre noi

<p>Fondator, PRESEDINTE AL COMITETULUI DIRECTOR</p>

Valorile companiei se învârt în jurul a câtorva concepte cheie: familie, calitate, seriozitate şi pasiune.

Am considerat întotdeauna angajaţii Eky-Sam ca o extensie a familiei, iar deciziile de business pe care le-am luat până acum reflectă acest lucru. Am încercat să ne fidelizam salariaţii, să le oferim cele mai bune condiţii de muncă şi credem că am reuşit. In prezent compania noastră numără peste 150 de salariaţi. Participăm activ la dezvoltarea economică şi socială a zonelor unde ne desfăşurăm activitatea. Am contribuit la realizarea de acţiuni şi evenimente sociale, culturale, sportive şi religioase a comunităţilor cu care interacţionam.

Am făcut din calitate strategia primordială a businessului. Noi nu avem ce repara, facem bine totul de la început! In prezent compania are implementat şi certificat un sistem de management integrat Calitate-Mediu-SSO în conformitate cu cerinţele standardelor ISO-9001, ISO-14001 şi OHSAS-18001.

Prin respectarea clauzelor contractuale, a normelor legale în vigoare, a termenelor de execuţie asumate ne-am construit seriozitatea cu care suntem cunoscuţi în piaţă. Comportamentul onest faţă de clienţi şi furnizori, angajaţi şi bănci, dar şi faţă de concurenţă, au facut din noi un partener de încredere, dar şi un concurent puternic.

Punem pasiune în tot ceea ce facem şi căutăm să devenim mai buni în fiecare zi. Şi unde există pasiune, există şi succes. Răspundem pozitiv la orice provocare, suntem deschişi, transparenţi şi optimişti.

Viziune: Să devenim cea mai importantă companie de construcţii drumuri din judeţul Iaşi şi judeţele limitrofe Iaşului. 

Misiune: Să fim profesionişti în tot ceea ce facem, să oferim tot ce avem mai bun, să căutăm permanent cele mai bune soluţii şi tehnologii în slujba comunităţilor cu care interacţionăm. Să facem în aşa fel încat numele nostru să fie asociat cu „calitatea”. Să facem totul cu pasiune, cu pasiune pentru drumuri.


POVESTEA NUMELUI

Povestea numelui începe în anul 1990, când soţii Ion şi Saveta Echimov, decid să se retragă din Bucureşti, acasă în Tg. Frumos, aproape de comunitatea de ruşi-lipoveni din oraş. 

In 1991, înfiinţează alături de părinti şi fraţi societatea comercială RUBIN SRL, ce avea ca obiect de activitate comercializarea de materiale de construcţii şi activităţi ale barurilor şi alte activităţi de servire a băuturilor.

In 1997, Ion şi Saveta Echimov decid să se despartă de ceilalţi asociaţi şi înfiinţează EKY-SAM SRL, societate ce are ca obiect de activitate iniţial comercializarea pieselor de schimb şi a materialelor de construcţie.

Numele societaţii a fost ales prin  alăturarea a doi termeni. Prima parte a numelui, EKY - vine de la numele asociaţilor, iar a doua parte, SAM, cuvânt ce în limba rusă înseamna "singur", a fost ales ca o certificare pentru cei din jur ca în această nouă societate comercială sunt asociaţi doar familia Ion şi Saveta Echimov.