Luni - Vineri 08:00 - 17:00 0232 710 478
Alte Servicii

Alte Servicii

1. Servicii de deszapezire

Din anul 2013 asigurăm deszăpezirea celor 1300 de km de drumuri naţionale şi judeţene existente în judeţului Iaşi. Compania are în dotare 30 basculante echipate cu sărăriţe şi lame de deszăpezire, 10 autofreze tip Unimog, 7 autogredere şi 6 încărcătoare frontale toate putând fi angrenate în activitatea de deszăpezire.

 

2. Inchiriere utilaje

Eky-Sam deţine utilaje şi echipamente folosite în activitatea de construcţii drumuri, precum: autogredere, excavatoare, încărcătoare frontale, cilindri compactori, buldozere, repartizatoare de mixturi asfaltice şi betoane de ciment, emulsionere, echipamente de mică mecanizare etc. Intreg parcul este folosit în principal pentru contractele avute în derulare cu autorităţile publice.

In secundar onoram şi comenzi ale persoanelor juridice şi fizice în funcţie de contractele semnate şi timpul disponibil pentru realizarea acestora.

 

3. Laborator de analiza si incercari

Compania dispune de laborator de analize şi încercări în Construcții (grad III) autorizat de Inspectoratul de Stat in Construcții. In activitatea laboratorului, sunt autorizate încercările curente de verificare a calității materialelor, produselor si lucrărilor de construcții executate pentru profilurile:

  1. geotehnica si teren de fundare (GTF);
  2. agregate naturale pentru lucrari de cai ferate şi drumuri (AN.CF.D);
  3. drumuri (D);
  4. materiale pentru drumuri (MD);
  5. materiale pentru betoane şi mortare (MBM);
  6. beton, beton armat, beton precomprimat (BBABP).

Laboratorul Central este dotat cu toată aparatura necesară încercărilor curente ale calității materialelor, produselor pentru toate profilurile autorizate. Echipamentele din dotare sunt în stare bună de funcționare, conform înregistrărilor de verificare şi etalonare metrologică.

Sistemul de management al calității pentru laborator respecta cerințele standardului SR EN ISO/CEI 17025:2005/AC 2007, care este documentat prin Manualul de Management al Laboratorului, fiind inclus in Sistemul Integrat de Management al societății.

In viitorul apropiat se va depune documentaţia pentru autorizarea laboratorului în Constructii (grad II), ce va permite prestarea de servicii pentru terţe persoane juridice.

 

4. Service auto autorizat RAR

Eky-Sam deţine un service autorizat RAR pentru repararea şi verificarea autovehicolelor şi utilajelor deţinute. Gama de intervenții service auto include diagnosticarea sistemelor și echipamentelor electrice și electronice cu aparatură de ultimă generație, revizii normale și complete, verificarea sistemului de frânare și a sistemului de direcție. El este folosit in proportie de 90% pentru întreţinerea parcului auto şi de utilaje al companiei.